NPK usposabljanja


Zahtevne NNELI
Program NPK za zahtevne inštalacije je nadgradnja programa NPK za manj zahtevne inštalacije. Udeleženec programa pridobi znanja, potrebna za NPK preglednika zahtevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele.* Objekti, ki jih zajema program NPK za zahtevne inštalacije, so objekti z zahtevnimi električnimi inštalacijami, stroji, opremo in napravami ter zahtevno zaščito pred strelo z vidika zagotavljanja električne varnosti, zanesljivosti in kakovosti:
  • objekti z eksplozijsko ogroženimi prostori,
  • objekti v zaščitnem nivoju 1 in zaščitnem nivoju 2 zaščite pred delovanjem strele, ter
  • objekti z lastno transformatorsko postajo in/ali lastno električno centralo.
Katalog znanj in podroben opis NPK programa preglednik zahtevnih inštalacij se nahaja tukaj.

* Opomba: Na izpitu za preglednika zahtevnih električnih inštalacij in inštalacij zaščite pred delovanjem strele morajo kandidati dokazati tudi svoje poznavanje manj zahtevnih električnih in strelovodnih inštalacij.
Preberite več ...
 
Modul TPS PLUS
TEHNIČNI  PREDPISI  IN  STANDARDI ZA OBJEKTE Z ZAHTEVNIMI ELEKTRIČNIMI INŠTALACIJAMI

Predavatelja: mag. Boris ŽITNIK in Mitja VIDMAR, univ. dipl. ing.
Preberite več ...
 
Praktične meritve PLUS
POSEBNA PODROČJA PRI ZAGOTAVLJANJU VARNOSTI IN KAKOVOSTI V OBJEKTIH Z ZAHTEVNIMI ELEKTRIČNIMI INŠTALACIJAMI

Predavatelj: Janez GUZELJ, dipl. ing.
Preberite več ...
 
Predavatelji
Pri izobraževanju NPK sodelujemo s priznanimi strokovnjaki na svojih področjih, ki so avtorji vrste knjig in publikacij ter sodelujejo pri pripravi in oblikovanju regulative. Vsak ima dolgoletno prakso ter vrsto izkušenj, ki jih je preko skrbno pripravljenih seminarjev pripravljen posredovati naprej. Pripravljena literatura povzema vedno osveženo stanje zakonodaje in tehnike.
Preberite več ...
 
Oprema

Meritve, izobraževanja, praktični prikaz in učenje metod merjenja potekajo na vrhunski opremi Metrel. Metrel d.d. je eden vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev merilne in regulacijske opreme, glavni program pa predstavljajo instrumenti za testiranje varnosti in kakovosti električnih instalacij, strojev, opreme in naprav.

Instrumenti znamke Metrel so izdelani po zahtevah predpisov in standardov na tržišču, prilagojeni vsaki državi posebej. Skozi mrežo distributerjev po vsem svetu sledi novim trendom na področju merilne tehnike, merilnim metodam in oblikovanju vse strožjih zahtev po zagotavljanju varnosti in kakovosti električnih instalacij, strojev, opreme in naprav.
Preberite več ...
 
Cena
Kotizacija na udeleženca za štiridnevno izobraževanje NPK (moduli TPS, ZPS, stroji in praktične meritve) za manj zahtevne inštalacije znaša 790,00 EUR (+ DDV) na udeleženca. Cena posameznega enodnevnega modula znaša 220,00 EUR (+ DDV) na udeleženca.

Kotizacija na udeleženca za dvodnevno izobraževanje NPK (modula A in F) za zahtevne inštalacije znaša 750,00 EUR (+ DDV) na udeleženca. Samo enega modula se ne da posebej udeležiti oz. plačati.
Preberite več ...
 
<< Na začetek < Nazaj 1 2 3 Naprej > Na konec >>

Želim, da me obveščate o novicah o izobraževanju Edison.